fbpx

Vlad Hotea

 • 076575xxxx Show
 • https://www.thetitans.ro/

Își combină cu succes expertiza în marketing și imobiliare pentru a oferi o gamă completă de servicii clienților și este un agent imobiliar consumat.

Tehnologia fiind o temă majoră în majoritatea afacerilor din întreaga lume, Compania a îmbrățișat-o în totalitate. Avem legături către toate portalurile de proprietăți majore pentru a ne asigura că obținem cea mai largă și cea mai bună expunere de marketing pentru clienții noștri. Compania se angajează să ofere fiecăruia dintre clienții noștri informații relevante și fiabile, folosind cunoștințele, profesionalismul și integritatea noastră, ajutându-i să păstreze în fața pieței imobiliare rapidă a Londrei.

Co-fondatorii Agenției se mândresc cu mai mult de 25 de ani de experiență pe piața imobiliară. Alături de echipa noastră dedicată și cu cunoștință, agenția a lucrat în mod excepțional pentru a-și construi o reputație puternică de agenție de încredere și de încredere. Mândrându-ne de entuziasmul și etica noastră de lucru tradițională, Agenția este sigură că oferim un serviciu secundar. Acesta a fost fundamentul succesului nostru și principalul motiv pentru care clienții noștri recomandă agenției familiei și prietenilor.

Statutul nostru independent ne permite să creăm strategii de marketing personalizate, adaptate pentru a se potrivi cu circumstanțele dvs. specifice, indiferent dacă vindeți, închiriați, închiriați sau cumpărați, nu credem „unică dimensiune!

Tehnologia fiind o temă majoră în majoritatea afacerilor din întreaga lume, agenția a îmbrățișat-o în totalitate. Avem legături către toate portalurile de proprietăți majore pentru a ne asigura că obținem cea mai largă și cea mai bună expunere de marketing pentru clienții noștri. Agenția se angajează să ofere fiecăruia dintre clienții noștri informații relevante și fiabile, folosind cunoștințele, profesionalismul și integritatea noastră, ajutându-i să păstreze în fața pieței imobiliare rapidă a Londrei

Vânzările și închirierile rezidențiale sunt doar o parte din oferta noastră, celelalte servicii includ consultanță comercială, de anchetă, evaluare gratuită, planificare și management, putem chiar să vă ajutăm cu ipoteca.

Angajamentul Agenției față de proprietarii, vânzătorii, cumpărătorii și chiriașii noștri deopotrivă este nu doar să ofere cel mai bun serviciu și valoare pentru bani, ci și să-l livreze.

Încredințați-ne cerințele dvs. de proprietate și vă vom depăși toate așteptările.

 • 5 km
  • 1 km
  • 2 km
  • 3 km
  • 4 km
  • 5 km
 

Vlad Hotea Proprietati

Casa in duplex…

 • Floreşti, Cluj, România
179,000 € Pretul este negociabil
Adăugat în urma cu 29th iul. 2020 Vlad Hotea
Pinterest
Instagram